Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efirry fc saas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason probeert naar een medespeler te passen. Bjarnólfsson rent richting de bal. Bjarnólfsson schiet op doel. Gylfason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - saas 1:0

9e minuut.
Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson geeft de bal voor. Ormsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Gylfason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Njálsson is nu in balbezit. Njálsson geeft de bal voor. Böðvarsson kopt de bal weg. Daar is Gylfason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gylfason geeft een hoge lob. Gylfason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Vigfússon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gissurarson rent richting de bal. Gissurarson passt de bal zonder na te denken. Bjarnólfsson rent richting de bal. Bjarnólfsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Þorbjörnsson rent richting de bal. Sighvatsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hólmgeirsson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sighvatsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjarnólfsson wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hallgrímsson met een sublieme pass. Bogason rent richting de bal. Þorvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daníelsson onderschept slim de pass. Daníelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 41%, saas 59%.
efirry fc - saas 1:0

49e minuut.
Gottskálksson probeert naar een medespeler te passen. Bogason is nu in balbezit. Vigfússon begaat een overtreding. Bogason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bogason kan niet meer verder spelen. Gabríelsson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ormsson trapt de bal weg. Daníelsson is nu in balbezit. Vigfússon begaat een overtreding. Vigfússon krijgt een gele kaart. Daníelsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daníelsson kan niet meer verder spelen. Vilhjálmsson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tumason speelt de bal door. Böðvarsson rent richting de bal. Böðvarsson met een sublieme pass. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson is nu in balbezit. Vilhjálmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhjálmsson haalt uit met een fantastische trap. Ársælsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
efirry fc - saas 1:1

89e minuut.
Gottskálksson verovert de bal door een tackle van achteren. Gottskálksson geeft een lange en hoge pass. Böðvarsson kopt de bal weg. Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson schiet op doel. Ársælsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - saas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 72%, saas 28%.
efirry fc - saas 1:2