Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Nocao Verðir Selir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Auðunnson de bal. Auðunnson geeft een hoge lob. Fúsason is nu in balbezit. Adamsson onderschept slim de pass. Adamsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Nocao - Verðir Selir 0:1

11e minuut.
Herjólfsson geeft een lange en hoge pass. Hafbergsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Herjólfsson de bal. Adamsson is nu in balbezit. Adamsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbertsson geeft een hoge lob. Valbjörnsson probeert de bal aan de voet te houden. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kristófersson passt de bal met de wreef. Leifsson is nu in balbezit. Met opzet legt Auðunnson zijn tegenspeler op de grond. Auðunnson krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bjartmannsson rent richting de bal. Svavarsson rent richting de bal. Svavarsson passt de bal met de wreef. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Nonnason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonnason geeft een lange en hoge pass. Kristófersson probeert de bal aan de voet te houden. Adamsson rent richting de bal. Adamsson schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Böðvarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson geeft een hoge lob. Adamsson rent richting de bal. Adamsson schiet op doel. Pétursson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 52%, Verðir Selir 48%.
Sem Nocao - Verðir Selir 0:1

51e minuut.
Kristófersson is nu in balbezit. Kristófersson met een sublieme pass. Valbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svavarsson rent richting de bal. Svavarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Nocao - Verðir Selir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Nocao 54%, Verðir Selir 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sem Nocao - Verðir Selir 1:1