Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verðir Selir Sem Nocao
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Böðvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Böðvarsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herjólfsson de bal. Adamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hafbergsson geeft een lange en hoge pass. Sæmundsson controleert de bal met de borst. Nonnason rent richting de bal. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ... Hólmarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verðir Selir - Sem Nocao 0:1

35e minuut.
Kristófersson is nu in balbezit. Adamsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjarkason is nu in balbezit. Adamsson onderschept slim de pass. Adamsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Auðunnson met een sublieme pass. Böðvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hafbergsson. Böðvarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auðunnson met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verðir Selir 50%, Sem Nocao 50%.
Verðir Selir - Sem Nocao 0:1

59e minuut.
Bjarkason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarkason speelt de bal door. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap. Hólmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verðir Selir - Sem Nocao 0:2

82e minuut.
Böðvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Bjarkason is nu in balbezit. Bjarkason passt de bal in één keer door. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hákonsson is nu in balbezit. Arinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arinbjörnsson geeft een hoge lob. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verðir Selir 56%, Sem Nocao 44%.
Verðir Selir - Sem Nocao 0:2