Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Háhyrningar Sem Nocao
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Gestsson is nu in balbezit. Gestsson passt de bal zonder na te denken. Víðirsson speelt de bal door. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pétursson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Herjólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson met een sublieme pass. Herjólfsson is nu in balbezit. Guðmarsson onderschept slim de pass. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lýðsson probeert naar een medespeler te passen. Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson met een sublieme pass. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - Sem Nocao 1:0

14e minuut.
Sæmundsson met een sublieme pass. Svavarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svavarsson passt de bal met de wreef. Gestsson rent richting de bal. Gestsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Sæmundsson is nu in balbezit. Kristófersson speelt de bal door. Svavarsson is nu in balbezit. Svavarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kristófersson met een sublieme pass. Guðmarsson rent richting de bal. Arinbjörnsson begaat een overtreding. Arinbjörnsson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Teitursson de bal onder controle te krijgen. Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson met een sublieme pass. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pétursson trapt de bal weg van het doel. Lýðsson speelt de bal door. Sæmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hafbergsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lýðsson de bal. Lýðsson speelt de bal door. Sæmundsson rent richting de bal. Sæmundsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 46%, Sem Nocao 54%.
Glöggir Háhyrningar - Sem Nocao 1:0

47e minuut.
Styrmirsson heeft problemen om de bal te vangen. Styrmirsson geeft een lange en hoge pass. Fúsason controleert de bal met de borst. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - Sem Nocao 2:0

50e minuut.
Kristófersson geeft een hoge lob. Daar is Elvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvarsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Hafbergsson de bal. Hafbergsson speelt de bal door. Kristófersson met een sublieme pass. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Njálsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njálsson geeft een hoge lob. Herjólfsson kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Styrmirsson neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Teitursson speelt de bal door. Kristófersson met een sublieme pass. Daar is Svavarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæmundsson is nu in balbezit. Sæmundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson speelt de bal door. Hákonsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Herjólfsson geeft een lange en hoge pass. Lýðsson kopt de bal weg. Leifsson probeert de bal aan de voet te houden. Svavarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svavarsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Arinbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kristófersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristófersson passt de bal met de wreef. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 52%, Sem Nocao 48%.
Glöggir Háhyrningar - Sem Nocao 2:0