Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Háhyrningar saas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Njálsson geeft een lange en hoge pass. Gottskálksson is nu in balbezit. Met opzet legt Víðirsson zijn tegenspeler op de grond. Víðirsson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Elvarsson is nu in balbezit. Elvarsson met een sublieme pass. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - saas 1:0

37e minuut.
Gunnþórsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogason komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 43%, saas 57%.
Glöggir Háhyrningar - saas 1:0

51e minuut.
Tumason is nu in balbezit. Tumason geeft een lange en hoge pass. Bogason heeft problemen om de bal te vangen. Bogason schiet op doel. Na een snelle pass probeert Daníelsson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Björnsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson speelt de bal door. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ómarsson speelt de bal door. Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daníelsson passt de bal zonder na te denken. Bogason is nu in balbezit. Bogason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glöggir Háhyrningar - saas 1:1

78e minuut.
Styrmirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Styrmirsson geeft een lange en hoge pass. Svavarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson onderschept slim de pass. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ... Gylfason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Háhyrningar - saas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 47%, saas 53%.
Glöggir Háhyrningar - saas 2:1