Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efirry fc hajduk1911
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vigfússon kopt de bal weg. Sturlason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gylfason. Gylfason krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Arason kopt de bal weg. Henriksson is nu in balbezit. Oddgeirsson rent richting de bal. Oddgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Böðvarsson is nu in balbezit. Böðvarsson geeft een hoge lob. Inworp. Högnason met de inworp. Henriksson geeft een lange en hoge pass. Ársælsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - hajduk1911 0:1

34e minuut.
Vigfússon rent richting de bal. Henriksson onderschept slim de pass. Henriksson met een sublieme pass. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Victorsson geeft een lange en hoge pass. Böðvarsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hálfdánsson de bal. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vigfússon onderschept slim de pass. Vigfússon passt de bal met de wreef. Gissurarson rent richting de bal. Arason is nu in balbezit. Arason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - hajduk1911 0:2

43e minuut.
Vigfússon rent richting de bal. Vigfússon probeert naar een medespeler te passen. Bjarnólfsson probeert naar een medespeler te passen. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 65%, hajduk1911 35%.
efirry fc - hajduk1911 0:2

51e minuut.
Arason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson begaat een overtreding. Arason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Henriksson wilt de vrije trap nemen. Oddgeirsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Þorbjörnsson rent richting de bal. Kristbergsson rent richting de bal. Þorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbjörnsson schiet op doel. llugason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - hajduk1911 1:2

63e minuut.
Arason is nu in balbezit. Vigfússon verovert de bal door een tackle van achteren. Vigfússon speelt de bal door. Daar is Þorbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbjörnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
efirry fc - hajduk1911 2:2

64e minuut.
Högnason geeft de bal voor. Finnsson rent richting de bal. Finnsson passt de bal met de wreef. Oddgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ársælsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
efirry fc - hajduk1911 2:3

74e minuut.
Vigfússon is nu in balbezit. Vigfússon met een sublieme pass. Þorbjörnsson rent richting de bal. Bjarnólfsson rent richting de bal. Bjarnólfsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efirry fc 45%, hajduk1911 55%.
efirry fc - hajduk1911 2:3