Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Háhyrningar Mermaids FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Víðirsson geeft een lange en hoge pass. Styrmirsson rent richting de bal. Styrmirsson speelt de bal door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ... Runólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Styrmirsson rent richting de bal. Styrmirsson geeft de bal voor. Skúlason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skúlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hákonsson probeert naar een medespeler te passen. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 38%, Mermaids FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glöggir Háhyrningar - Mermaids FC 0:0

48e minuut.
Hákonsson met een sublieme pass. Elvarsson is nu in balbezit. Ægirsson is nu in balbezit. Elvarsson onderschept slim de pass. Elvarsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guðmarsson springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ingibjörnsson geeft een hoge lob. Teitursson kopt de bal weg. Ægirsson rent richting de bal. Hákonsson onderschept slim de pass. Hákonsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vífillsson rent richting de bal. Elvarsson onderschept slim de pass. Elvarsson geeft een lange en hoge pass. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Háhyrningar 35%, Mermaids FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glöggir Háhyrningar - Mermaids FC 0:0