Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mermaids FC Glöggir Háhyrningar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Styrmirsson probeert naar een medespeler te passen. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ægirsson. Ægirsson krijgt een gele kaart. Guðmarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ómarsson wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Leifsson geeft een hoge lob. Kristófersson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorfinnsson is nu in balbezit. Þorfinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ægirsson passt de bal zonder na te denken. Þorfinnsson rent richting de bal. Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson geeft een lange en hoge pass. Leifsson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Kjartansson met de inworp. Ásþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Ægirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ægirsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Teitursson met een sublieme pass. Elvarsson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elvarsson met een snelle inworp. Hákonsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vífillsson is nu in balbezit. Vífillsson geeft de bal voor. Hákonsson kopt de bal weg. Guðmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mermaids FC - Glöggir Háhyrningar 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Hákonsson de bal. Hákonsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Alfreðsson de bal onder controle te krijgen. Styrmirsson geeft een hoge lob. Guðmarsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Runólfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 54%, Glöggir Háhyrningar 46%.
Mermaids FC - Glöggir Háhyrningar 0:1

47e minuut.
Björnsson geeft de bal voor. Ingibjörnsson kopt de bal weg. Daar is Ægirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ... Runólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Skúlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson passt de bal in één keer door. Guðmarsson is nu in balbezit. Guðmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hlöðversson trapt de bal weg. Ásþórsson is nu in balbezit. Víðirsson begaat een overtreding. Ásþórsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ásþórsson kan niet meer verder spelen. Sigurjónsson komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sigurjónsson passt de bal met de wreef. Ægirsson rent richting de bal. Ægirsson speelt de bal door. Klungelig pakt Þorfinnsson de bal. Þorfinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alfreðsson speelt de bal door. Víðirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víðirsson passt de bal met de wreef. Sigurjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mermaids FC 50%, Glöggir Háhyrningar 50%.
Mermaids FC - Glöggir Háhyrningar 0:1