Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aspergilus flavus hajduk1911
moja433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ingvarsson is nu in balbezit. Henriksson rent richting de bal. Henriksson passt de bal zonder na te denken. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Örvarsson met de inworp. Ingvarsson rent richting de bal. Hlynsson met een sublieme pass. Oddgeirsson is nu in balbezit. Oddgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aspergilus flavus - hajduk1911 0:1

27e minuut.
Hlynsson rent richting de bal. Hlynsson probeert naar een medespeler te passen. Henriksson speelt de bal door. Oddgeirsson rent richting de bal. Oddgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Indridason trapt de bal weg. Sigþórsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Níelsson de bal onder controle te krijgen. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aspergilus flavus - hajduk1911 1:1

37e minuut.
Henriksson rent richting de bal. Henriksson geeft de bal voor. Örvarsson kopt de bal weg. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson haalt uit met een fantastische trap. llugason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 59%, hajduk1911 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aspergilus flavus - hajduk1911 1:1

49e minuut.
Hrannarson onderschept slim de pass. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson passt de bal in één keer door. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ingvarsson passt de bal met de wreef. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturlason verovert de bal door een tackle van achteren. Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson speelt de bal door. Hrannarson is nu in balbezit. Hrannarson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sigþórsson met een sublieme pass. Þráinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þráinnsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hrannarson de bal. Hrannarson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlynsson geeft de bal voor. Kristbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oddgeirsson rent richting de bal. Oddgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guðmarsson passt de bal zonder na te denken. Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson passt de bal met de wreef. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aspergilus flavus 59%, hajduk1911 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aspergilus flavus - hajduk1911 1:1