Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benkovski bqla Kaliakra Kavarna
Normal Tactiek Number 1
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Raichev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger met de inworp. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Puchev de bal. Ražnjatović rent richting de bal. Ražnjatović speelt de bal door. Daar is Statev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stoikov is nu in balbezit. Stoikov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stoikov de bal onder controle te krijgen. Statev is nu in balbezit. Statev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stoikov is nu in balbezit. Stoikov passt de bal zonder na te denken. Statev heeft problemen om de bal te vangen. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Statev passt de bal zonder na te denken. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev rent richting de bal. Statev haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:2

31e minuut.
Raichev geeft een hoge lob. Rankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Penninger zijn tegenspeler op de grond. Penninger krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kramarczyk met een sublieme pass. Ionev rent richting de bal. Ražnjatović begaat een overtreding. Ražnjatović krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Penninger passt de bal zonder na te denken. Ražnjatović probeert naar een medespeler te passen. Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev verovert de bal door een tackle van achteren. Statev schiet op doel. Gergishanov bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ražnjatović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benkovski bqla 70%, Kaliakra Kavarna 30%.
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:2

50e minuut.
Penninger geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Peshev de bal onder controle te krijgen. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev haalt uit met een fantastische trap. Gergishanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:3

53e minuut.
Klungelig pakt Penninger de bal. Ražnjatović rent richting de bal. Met opzet legt Evtimov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Evtimov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Penninger probeert naar een medespeler te passen. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev verovert de bal door een tackle van achteren. Statev schiet op doel. Gergishanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Raichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Raichev geeft de bal voor. Inworp. Penninger met een snelle inworp. Stoikov geeft de bal voor. Gergishanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Gergishanov speelt de bal door. Klungelig pakt Ionev de bal. Penninger onderschept slim de pass. Penninger geeft een hoge lob. Statev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:4

76e minuut.
Yovov is nu in balbezit. Penninger verovert de bal door een tackle van achteren. Penninger met een sublieme pass. Statev is nu in balbezit. Statev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gergishanov trapt de bal weg. Ražnjatović kopt de bal weg. Klungelig pakt Peshev de bal. Statev is nu in balbezit. Statev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:5

80e minuut.
Rankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankov geeft een hoge lob. Konov speelt de bal door. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev draait met de bal, schiet en ... Gergishanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:6

89e minuut.
Penninger is nu in balbezit. Penninger geeft een lange en hoge pass. Daar is Raichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statev rent richting de bal. Statev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benkovski bqla 70%, Kaliakra Kavarna 30%.
benkovski bqla - Kaliakra Kavarna 0:6