Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4aia 11 levski200
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pencov probeert naar een medespeler te passen. Dafchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafchev probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tanev probeert de bal aan de voet te houden. Cholakov is nu in balbezit. Tanev onderschept slim de pass. Stanislavov onderschept slim de pass. Stanislavov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dafchev passt de bal in één keer door. Boyadziev is nu in balbezit. Rashkov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rashkov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rashkov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Stanislavov is nu in balbezit. Cholakov rent richting de bal. Cholakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - levski200 1:0

28e minuut.
Zheinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheinov geeft een lange en hoge pass. Bunchev kopt de bal weg. Boyadziev is nu in balbezit. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 49%, levski200 51%.
4aia 11 - levski200 1:0

51e minuut.
Kedev kopt de bal weg. Klungelig pakt Dafchev de bal. Dafchev speelt de bal door. Boyadziev is nu in balbezit. Boyadziev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lishkov is nu in balbezit. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lishkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 58%, levski200 42%.
4aia 11 - levski200 1:0