Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2020 New Shumen City
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 24.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dzhambazov rent richting de bal. Dzhambazov haalt uit met een fantastische trap. Ganev probeert de bal met de borst te controleren. Draganov verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orsov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yanchev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:0

8e minuut.
Orsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzhambazov met een sublieme pass. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nedkov geeft een lange en hoge pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kuzmanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cvetankov met een snelle inworp. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Krasimirov bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuzuv de bal. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:1

34e minuut.
Lisichkov schiet op doel. Kuzuv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvetankov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisichkov krijgt zijn hoofd ertegen. Krasimirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cvetankov speelt de bal door. Nedkov is nu in balbezit. Nedkov met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. Krasimirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 63%, New Shumen City 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:1

47e minuut.
Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev onderschept slim de pass. Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Krasimirov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:2

71e minuut.
Cvetankov probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Krasimirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:3

75e minuut.
Kuzuv met een sublieme pass. Klungelig pakt Metev de bal. Bojinov rent richting de bal. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev rent richting de bal. Mirchev verovert de bal door een tackle van achteren. Mirchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 63%, New Shumen City 37%.
Levski_Sofia_2020 - New Shumen City 1:3