Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Shumen City Levski_Sofia_2020
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lisichkov passt de bal met de wreef. Orsov rent richting de bal. Rusev probeert naar een medespeler te passen. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Erkenev geeft een lange en hoge pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Krasimirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov passt de bal in één keer door. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Krasimirov trapt de bal weg. Nedkov kopt de bal weg. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Metev geeft een hoge lob. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisichkov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Deyanov speelt de bal door. Mirchev rent richting de bal. Mirchev speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. Krasimirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rusev passt de bal met de wreef. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov is nu in balbezit. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Levski_Sofia_2020 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 40%, Levski_Sofia_2020 60%.
New Shumen City - Levski_Sofia_2020 1:0

59e minuut.
Mihalev probeert naar een medespeler te passen. Nedkov is nu in balbezit. Dzhambazov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzhambazov krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bakurdzhiev passt de bal met de wreef. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedkov is nu in balbezit. Draganov verovert de bal door een tackle van achteren. Draganov schiet op doel. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuzuv de bal onder controle te krijgen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Orsov rent richting de bal. Nyagolov onderschept slim de pass. Rusev met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Erkenev geeft de bal voor. Cvetankov geeft een lange en hoge pass. Mirchev kopt de bal weg. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Krasimirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 33%, Levski_Sofia_2020 67%.
New Shumen City - Levski_Sofia_2020 1:0