Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4aia 11 Balkan Boinica
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pencov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boev met de inworp. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivkov geeft een lange en hoge pass. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cholakov rent richting de bal. Cholakov haalt uit met een fantastische trap. Bankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obreshkov passt de bal met de wreef. Sotirov is nu in balbezit. Enchev rent richting de bal. Stanislavov onderschept slim de pass. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap. Bankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonov heeft problemen om de bal te vangen. Cholakov is nu in balbezit. Cholakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - Balkan Boinica 1:0

20e minuut.
Boev onderschept slim de pass. Boev passt de bal in één keer door. Radoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov rent richting de bal. Chomakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pencov speelt de bal door. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhekov met een snelle inworp. Obreshkov geeft een hoge lob. Bankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Obreshkov passt de bal met de wreef. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boshnakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 43%, Balkan Boinica 57%.
4aia 11 - Balkan Boinica 1:0

64e minuut.
Obreshkov kopt de bal weg. Sotirov rent richting de bal. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov schiet op doel. Bankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - Balkan Boinica 2:0

69e minuut.
Pencov geeft een hoge lob. Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov probeert naar een medespeler te passen. Chomakov is nu in balbezit. Chomakov draait met de bal, schiet en ... Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Enchev passt de bal in één keer door. Radoslavov rent richting de bal. Radoslavov passt de bal met de wreef. Chomakov is nu in balbezit. Chomakov draait met de bal, schiet en ... Papazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov passt de bal in één keer door. Zheinov is nu in balbezit. Chomakov verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 58%, Balkan Boinica 42%.
4aia 11 - Balkan Boinica 2:0