Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2020 Lokomotiv 2021
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 29.1
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Mihalev met een harde bal richting middenveld. Inworp. Rogan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kaťuša probeert naar een medespeler te passen. Erkenev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biakollo. Biakollo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Norkowski geeft een hoge lob. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - Lokomotiv 2021 0:1

30e minuut.
Kuzuv geeft een lange en hoge pass. Dzhambazov is nu in balbezit. Magne begaat een overtreding. Magne krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogan met een snelle inworp. Biakollo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Biakollo rent richting de bal. Biakollo speelt de bal door. Kuzuv is nu in balbezit. Kaťuša verovert de bal door een tackle van achteren. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. Krasimirov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 77%, Lokomotiv 2021 23%.
Levski_Sofia_2020 - Lokomotiv 2021 0:1

59e minuut.
Rogan rent richting de bal. Rogan geeft een lange en hoge pass. Norkowski kopt de bal weg. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša draait met de bal, schiet en ... Krasimirov bokst de bal weg.

61e minuut.
Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan geeft een hoge lob. Metev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Krasimirov met een harde bal richting middenveld. Norkowski kopt de bal weg. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo passt de bal in één keer door. Krasimirov bokst de bal weg.

81e minuut.
Erkenev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walliyullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biakollo rent richting de bal. Biakollo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 82%, Lokomotiv 2021 18%.
Levski_Sofia_2020 - Lokomotiv 2021 0:1