Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Shumen City Bran FC
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ganev speelt de bal door. Klungelig pakt Dachev de bal. Nyagolov begaat een overtreding. Dachev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Borisov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Bran FC 0:1

4e minuut.
Cvetankov met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nanov de bal onder controle te krijgen. Manolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nedkov rent richting de bal. Nedkov probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov rent richting de bal. Klungelig pakt Lisichkov de bal. Lisichkov schiet op doel. Manolov bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirchev zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Obreshkov passt de bal in één keer door. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev schiet op doel. Vulkov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Shumen City - Bran FC 1:1

30e minuut.
Mirchev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nedkov kopt de bal weg. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev speelt de bal door. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Bran FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 47%, Bran FC 53%.
New Shumen City - Bran FC 2:1

47e minuut.
Rusev rent richting de bal. Rusev passt de bal zonder na te denken. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Vulkov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Manolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Bran FC 3:1

71e minuut.
Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov geeft een hoge lob. Lisichkov kan de bal niet met de borst controleren. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Manolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vulkov de bal. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Manolov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - Bran FC 4:1

84e minuut.
Rusev kan de bal niet met de borst controleren. Obreshkov is nu in balbezit. Dikov maakt een afschuwelijke overtreding. Obreshkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dikov geeft een hoge lob. Obreshkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedkov is nu in balbezit. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 17%, Bran FC 83%.
New Shumen City - Bran FC 4:1