Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bran FC New Shumen City
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal met de wreef. Nedkov rent richting de bal. Gerchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerchanov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Gerchanov verovert de bal door een tackle van achteren. Nedkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Manolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Manolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - New Shumen City 0:1

15e minuut.
Vulkov geeft de bal voor. Inworp. Cvetankov met een snelle inworp. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulkov rent richting de bal. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov rent richting de bal. Dikov rent richting de bal. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Manolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mirchev passt de bal met de wreef. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gergishanov geeft een hoge lob. Daar is Nyagolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vulkov geeft de bal voor. Inworp. Cvetankov met de inworp. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov passt de bal zonder na te denken. Nedkov rent richting de bal. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - New Shumen City 0:2

38e minuut.
Nanov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Dachev rent richting de bal. Dachev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Molotov passt de bal zonder na te denken. Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obreshkov. Obreshkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 77%, New Shumen City 23%.
Bran FC - New Shumen City 0:2

47e minuut.
Cvetankov speelt de bal door. Nedkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Manolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - New Shumen City 0:3

68e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Vulkov rent richting de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov schiet op doel. Manolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Manolov trapt de bal weg van het doel. Nedkov kopt de bal weg. Dikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ganev probeert naar een medespeler te passen. Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov begaat een overtreding. Borisov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Borisov kan niet meer verder spelen. Yavorov komt het veld opgelopen. Totev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nyagolov de bal. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - New Shumen City 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 67%, New Shumen City 33%.
Bran FC - New Shumen City 1:3