Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski200 Balkan Boinica
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Nunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslavov verovert de bal door een tackle van achteren. Radoslavov speelt de bal door. Chomakov rent richting de bal. Chomakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - Balkan Boinica 0:1

13e minuut.
Diev rent richting de bal. Pencov verovert de bal door een tackle van achteren. Pencov geeft een lange en hoge pass. Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bankov trapt de bal weg van het doel. Petlarov probeert de bal met de borst te controleren. Petlarov passt de bal in één keer door. Chomakov rent richting de bal. Chomakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - Balkan Boinica 0:2

27e minuut.
Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kedev onderschept slim de pass. Kedev geeft de bal voor. Klungelig pakt Boyadziev de bal. Boyadziev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Slavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kedev verovert de bal door een tackle van achteren. Kedev geeft een hoge lob. Chomakov is nu in balbezit. Chomakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - Balkan Boinica 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 65%, Balkan Boinica 35%.
levski200 - Balkan Boinica 0:3

57e minuut.
Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov passt de bal in één keer door. Chomakov is nu in balbezit. Chomakov haalt uit met een fantastische trap. Moskov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - Balkan Boinica 0:4

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moskov niet meer kan verder spelen. Belev komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pencov verovert de bal door een tackle van achteren. Pencov geeft een hoge lob. Lishkov is nu in balbezit. Chomakov verovert de bal door een tackle van achteren. Chomakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - Balkan Boinica 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 44%, Balkan Boinica 56%.
levski200 - Balkan Boinica 0:5