Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4aia 11 yragan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kochev probeert naar een medespeler te passen. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivkov verovert de bal door een tackle van achteren. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Karakushev geeft een hoge lob. Arnaudov rent richting de bal. Chomakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chomakov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Boev verovert de bal door een tackle van achteren. Boev probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov draait met de bal, schiet en ... Momchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - yragan 1:0

23e minuut.
Karakushev geeft de bal voor. Iliev kopt de bal weg. Patronov probeert de bal aan de voet te houden. Ilev rent richting de bal. Ilev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hubchev geeft een lange en hoge pass. Gerasimov heeft problemen om de bal te vangen. Gerasimov met een sublieme pass. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Varbanov is nu in balbezit. Zhivkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhivkov met een sublieme pass. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 56%, yragan 44%.
4aia 11 - yragan 1:0

47e minuut.
Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patronov. Patronov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Cholakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 52%, yragan 48%.
4aia 11 - yragan 1:0