Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yragan New Shumen City
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Gerasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerasimov passt de bal met de wreef. Shterev is nu in balbezit. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - New Shumen City 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Gerasimov de bal. Gerasimov geeft de bal voor. Klungelig pakt Nyagolov de bal. Ilev is nu in balbezit. Ilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - New Shumen City 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Krustev de bal. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krustev probeert naar een medespeler te passen. Shterev rent richting de bal. Shterev speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev passt de bal in één keer door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - New Shumen City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yragan 50%, New Shumen City 50%.
yragan - New Shumen City 2:1

49e minuut.
Deyanov speelt de bal door. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev geeft een hoge lob. Chomakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirchev de bal. Mirchev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hubchev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvetankov zal de hoekschop nemen. Lisichkov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yragan - New Shumen City 2:2

86e minuut.
Chomakov geeft de bal voor. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yragan 71%, New Shumen City 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yragan - New Shumen City 2:2