Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2020 levski200
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dafchev probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev rent richting de bal. Kuzmanov is nu in balbezit. Boyadziev verovert de bal door een tackle van achteren. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kuzuv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bunchev neemt de hoekschop. Boyadziev controleert de bal met de borst. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - levski200 0:1

10e minuut.
Inworp. Bunchev met de inworp. Dafchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafchev passt de bal in één keer door. Brusnarov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Brusnarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhambazov probeert naar een medespeler te passen. Draganov is nu in balbezit. Draganov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tanev verovert de bal door een tackle van achteren. Tanev passt de bal met de wreef. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev rent richting de bal. Mihalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyadziev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tanev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Krasimirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov probeert naar een medespeler te passen. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov haalt uit met een fantastische trap. Moskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski_Sofia_2020 - levski200 1:1

41e minuut.
Bakurdzhiev onderschept slim de pass. Bakurdzhiev probeert naar een medespeler te passen. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov schiet op doel. Kabulov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 44%, levski200 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski_Sofia_2020 - levski200 1:1

46e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Diev geeft een hoge lob. Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - levski200 1:2

62e minuut.
Tanev rent richting de bal. Orsov verovert de bal door een tackle van achteren. Orsov speelt de bal door. Daar is Dzhambazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhambazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Boyadziev controleert de bal met de borst. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev begaat een overtreding. Boyadziev krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brusnarov rent richting de bal. Brusnarov speelt de bal door. Dafchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 32%, levski200 68%.
Levski_Sofia_2020 - levski200 1:2