Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bran FC 4aia 11
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Totev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boev met de inworp. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikov met de inworp. Klungelig pakt Molotov de bal. Stanislavov onderschept slim de pass. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap. Manolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Nanov geeft een lange en hoge pass. Dachev rent richting de bal. Dachev passt de bal met de wreef. Borisov is nu in balbezit. Borisov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov met een sublieme pass. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zhivkov onderschept slim de pass. Cholakov is nu in balbezit. Cholakov passt de bal met de wreef. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zhivkov rent richting de bal. Borisov onderschept slim de pass. Borisov passt de bal zonder na te denken. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev schiet op doel. Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov probeert naar een medespeler te passen. Totev rent richting de bal. Boev onderschept slim de pass. Boev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Manolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stanislavov controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pashanov rent richting de bal. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov met een sublieme pass. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 52%, 4aia 11 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bran FC - 4aia 11 0:0

62e minuut.
Dikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molotov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnaudov. Arnaudov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Zhivkov geeft de bal voor. Inworp. Gergishanov met een snelle inworp. Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - 4aia 11 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 55%, 4aia 11 45%.
Bran FC - 4aia 11 1:0