Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yragan Lokomotiv 2021
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochev met de inworp. Varbanov is nu in balbezit. Biakollo verovert de bal door een tackle van achteren. Biakollo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Patronov rent richting de bal. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rogan probeert naar een medespeler te passen. Hubchev is nu in balbezit. Kaťuša verovert de bal door een tackle van achteren. Kaťuša schiet op doel. Momchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - Lokomotiv 2021 0:1

36e minuut.
Tirzītis passt de bal met de wreef. Magne speelt de bal door. Klungelig pakt Kochev de bal. Biakollo rent richting de bal. Biakollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - Lokomotiv 2021 0:2

43e minuut.
Norkowski probeert naar een medespeler te passen. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo passt de bal zonder na te denken. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kochev onderschept slim de pass. Magne rent richting de bal. Magne met een sublieme pass. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - Lokomotiv 2021 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yragan 72%, Lokomotiv 2021 28%.
yragan - Lokomotiv 2021 0:3

68e minuut.
Biakollo passt de bal met de wreef. Magne met een sublieme pass. Krustev is nu in balbezit. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biakollo rent richting de bal. Biakollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yragan - Lokomotiv 2021 0:4

81e minuut.
Hubchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Walburg de bal. Gerasimov rent richting de bal. Walburg onderschept slim de pass. Walburg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yragan 67%, Lokomotiv 2021 33%.
yragan - Lokomotiv 2021 0:4