Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski_Sofia_2020 4aia 11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Zhivkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhivkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Erkenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanislavov verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pencov passt de bal in één keer door. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzmanov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Boev heeft problemen om de bal te vangen. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojinov. Bojinov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Metev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostrev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 43%, 4aia 11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski_Sofia_2020 - 4aia 11 0:0

65e minuut.
Kuzmanov geeft een hoge lob. Orsov is nu in balbezit. Pencov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pencov krijgt een gele kaart. Orsov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzhambazov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Papazov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - 4aia 11 0:1

90e minuut.
Kuzmanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzhevizov komt het veld opgelopen. Zhivkov met de inworp. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Krasimirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski_Sofia_2020 - 4aia 11 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski_Sofia_2020 41%, 4aia 11 59%.
Levski_Sofia_2020 - 4aia 11 0:2