Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4aia 11 Levski_Sofia_2020
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Stanislavov rent richting de bal. Metev is nu in balbezit. Boev is nu in balbezit. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - Levski_Sofia_2020 1:0

12e minuut.
Kuzuv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Draganov de bal. Zhivkov rent richting de bal. Draganov onderschept slim de pass. Draganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4aia 11 - Levski_Sofia_2020 1:1

17e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov met een sublieme pass. Zhivkov met een sublieme pass. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zhivkov passt de bal in één keer door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov passt de bal met de wreef. Draganov rent richting de bal. Draganov draait met de bal, schiet en ... Papazov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 54%, Levski_Sofia_2020 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
4aia 11 - Levski_Sofia_2020 1:1

51e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Cholakov onderschept slim de pass. Kuzmanov is nu in balbezit. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zhivkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivkov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Stanislavov de bal onder controle te krijgen. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov haalt uit met een fantastische trap. Krasimirov bokst de bal weg.

58e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Dzhambazov verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhambazov speelt de bal door. Draganov rent richting de bal. Draganov schiet op doel. Papazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boev rent richting de bal. Boev geeft de bal voor. Daar is Pencov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kuzmanov met een sublieme pass. Draganov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakushev. Draganov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bojinov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Dzhambazov verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhambazov probeert naar een medespeler te passen. Draganov rent richting de bal. Draganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - Levski_Sofia_2020 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 62%, Levski_Sofia_2020 38%.
4aia 11 - Levski_Sofia_2020 1:2