Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bran FC Balkan Boinica
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Iochev met een snelle inworp. Borisov rent richting de bal. Sotirov onderschept slim de pass. Sotirov passt de bal in één keer door. Dikov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Borisov rent richting de bal. Enchev is nu in balbezit. Borisov onderschept slim de pass. Borisov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - Balkan Boinica 1:0

12e minuut.
Antonov geeft een hoge lob. Gerchanov rent richting de bal. Gerchanov geeft de bal voor. Dachev rent richting de bal. Dachev haalt uit met een fantastische trap. Bankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dikov met een sublieme pass. Iochev rent richting de bal. Iochev speelt de bal door. Dachev is nu in balbezit. Dachev draait met de bal, schiet en ... Bankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Totev passt de bal zonder na te denken. Gerchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerchanov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gerchanov kan niet meer verder spelen. Pashanov komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakov onderschept slim de pass. Chomakov passt de bal in één keer door. Petlarov heeft problemen om de bal te vangen. Petlarov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 51%, Balkan Boinica 49%.
Bran FC - Balkan Boinica 1:0

56e minuut.
Chomakov is nu in balbezit. Chomakov passt de bal met de wreef. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Petlarov de bal. Petlarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Antonov geeft een hoge lob. Vulkov is nu in balbezit. Met opzet legt Chomakov zijn tegenspeler op de grond. Chomakov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pashanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enchev passt de bal met de wreef. Chomakov rent richting de bal. Chomakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bran FC - Balkan Boinica 1:1

84e minuut.
Borisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisov speelt de bal door. Klungelig pakt Radoslavov de bal. Borisov rent richting de bal. Borisov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Radoslavov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Enchev de bal onder controle te krijgen. Enchev speelt de bal door. Chomakov is nu in balbezit. Chomakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bran FC - Balkan Boinica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bran FC 48%, Balkan Boinica 52%.
Bran FC - Balkan Boinica 1:2