Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski200 New Shumen City
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 24.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetankov met een sublieme pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - New Shumen City 0:1

8e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obreshkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cvetankov de bal. Cvetankov geeft de bal voor. Lisichkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lishkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - New Shumen City 0:2

11e minuut.
Rusev is nu in balbezit. Rusev passt de bal met de wreef. Tanev heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Boyadziev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nyagolov de bal onder controle te krijgen. Nunev rent richting de bal. Dafchev rent richting de bal. Dafchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Nedkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafchev met een sublieme pass. Nyagolov rent richting de bal. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev schiet op doel. Todorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mirchev verovert de bal door een tackle van achteren. Mirchev geeft een hoge lob. Rusev kopt de bal weg. Cvetankov rent richting de bal. Cvetankov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 63%, New Shumen City 37%.
levski200 - New Shumen City 0:2

71e minuut.
Nedkov kopt de bal weg. Daar is Nunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Moskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
levski200 - New Shumen City 0:3

74e minuut.
Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov met een sublieme pass. Lishkov rent richting de bal. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nedkov geeft de bal voor. Obreshkov kopt de bal weg. Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Moskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Mirchev heeft problemen om de bal te vangen. Kedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev verovert de bal door een tackle van achteren. Mirchev geeft de bal voor. Lisichkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 71%, New Shumen City 29%.
levski200 - New Shumen City 0:3