Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Shumen City levski200
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Nedkov geeft een lange en hoge pass. Lisichkov is nu in balbezit. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Moskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 1:0

11e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Moskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 2:0

21e minuut.
Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kabulov ... Strafschop! Lisichkov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Obreshkov neemt zijn aanloop. Moskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 3:0

22e minuut.
Lishkov probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunev is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 4:0

36e minuut.
Nedkov is nu in balbezit. Dafchev verovert de bal door een tackle van achteren. Dafchev passt de bal in één keer door. Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 30%, levski200 70%.
New Shumen City - levski200 4:0

52e minuut.
Inworp. Nunev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nunev rent richting de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Obreshkov is nu in balbezit. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 5:0

57e minuut.
Moskov met een harde bal richting middenveld. Dafchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev begaat een overtreding. Rusev krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lisichkov de bal. Lisichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lishkov met een harde bal richting middenveld. Dafchev controleert de bal met de borst. Nedkov speelt de bal door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 6:0

86e minuut.
Ganev verovert de bal door een tackle van achteren. Ganev probeert naar een medespeler te passen. Rusev geeft een hoge lob. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Anchev geeft een hoge lob. Inworp. Cvetankov met een snelle inworp. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nunev is nu in balbezit. Nunev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirchev met de inworp. Obreshkov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisichkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - levski200 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 21%, levski200 79%.
New Shumen City - levski200 7:0