Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv 2021 levski200
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Kedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogan rent richting de bal. Kedev rent richting de bal. Rogan onderschept slim de pass. Rogan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Magne rent richting de bal. Magne passt de bal in één keer door. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša draait met de bal, schiet en ... Lishkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Biakollo rent richting de bal. Tanev rent richting de bal. Kaťuša onderschept slim de pass. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev onderschept slim de pass. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo schiet op doel. Lishkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Norkowski passt de bal zonder na te denken. Kaťuša rent richting de bal. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv 2021 - levski200 1:0

27e minuut.
Tanev is nu in balbezit. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo passt de bal in één keer door. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Magne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magne geeft de bal voor. Kabulov kan de bal niet met de borst controleren. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo haalt uit met een fantastische trap. Moskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lishkov heeft problemen om de bal te vangen. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kabulov de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo verovert de bal door een tackle van achteren. Biakollo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Norkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Norkowski passt de bal in één keer door. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša schiet op doel. Lishkov heeft problemen om de bal te vangen. Moskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv 2021 27%, levski200 73%.
Lokomotiv 2021 - levski200 1:0

48e minuut.
Tirzītis passt de bal zonder na te denken. Rogan rent richting de bal. Rogan probeert naar een medespeler te passen. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kabulov kopt de bal weg. Norkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tanev is nu in balbezit. Biakollo verovert de bal door een tackle van achteren. Biakollo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Magne kopt de bal weg. Nunev kan de bal niet met de borst controleren. Kaťuša rent richting de bal. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv 2021 - levski200 2:0

60e minuut.
Magne passt de bal zonder na te denken. Rogan met een sublieme pass. Biakollo rent richting de bal. Biakollo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv 2021 - levski200 3:0

70e minuut.
Norkowski geeft een lange en hoge pass. Rogan kopt de bal weg. Klungelig pakt Magne de bal. Magne geeft een lange en hoge pass. Kaťuša krijgt zijn hoofd ertegen. Moskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Walliyullah verovert de bal door een tackle van achteren. Walliyullah geeft een lange en hoge pass. Kabulov heeft problemen om de bal te vangen. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Nunev is nu in balbezit. Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaťuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša draait met de bal, schiet en ... Lishkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv 2021 - levski200 4:0

89e minuut.
Norkowski geeft de bal voor. Rogan is nu in balbezit. Rogan passt de bal zonder na te denken. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv 2021 12%, levski200 88%.
Lokomotiv 2021 - levski200 4:0