Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
levski200 Lokomotiv 2021
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 30.2
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša is nu in balbezit. Biakollo is nu in balbezit. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nunev is nu in balbezit. Norkowski onderschept slim de pass. Kaťuša rent richting de bal. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo schiet op doel. Paal! Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Magne is nu in balbezit. Magne met een sublieme pass. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša onderschept slim de pass. Kaťuša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Biakollo passt de bal met de wreef. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaťuša onderschept slim de pass. Kaťuša schiet op doel. Moskov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tanev rent richting de bal. Biakollo onderschept slim de pass. Biakollo passt de bal in één keer door. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Biakollo de bal. Biakollo geeft een hoge lob. Anchev probeert de bal met de borst te controleren. Kaťuša rent richting de bal. Kaťuša schiet op doel. Moskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Magne is nu in balbezit. Biakollo rent richting de bal. Biakollo probeert naar een medespeler te passen. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Norkowski passt de bal zonder na te denken. Walliyullah is nu in balbezit. Walliyullah passt de bal in één keer door. Kaťuša is nu in balbezit. Kaťuša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Walburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walliyullah rent richting de bal. Walliyullah passt de bal zonder na te denken. Magne rent richting de bal. Magne geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dafchev probeert naar een medespeler te passen. Nunev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaťuša. Kaťuša krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 76%, Lokomotiv 2021 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
levski200 - Lokomotiv 2021 0:0

51e minuut.
Nunev geeft een hoge lob. Inworp. Walliyullah met de inworp. Biakollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biakollo schiet op doel. Moskov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: levski200 75%, Lokomotiv 2021 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
levski200 - Lokomotiv 2021 0:0