Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Shumen City 4aia 11
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Cvetankov met een snelle inworp. Obreshkov is nu in balbezit. Zhivkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhivkov krijgt een gele kaart. Obreshkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Obreshkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - 4aia 11 1:0

10e minuut.
Zhivkov is nu in balbezit. Zhivkov passt de bal in één keer door. Stanislavov is nu in balbezit. Cholakov is nu in balbezit. Cholakov draait met de bal, schiet en ... Todorov bokst de bal weg.

13e minuut.
Lisichkov passt de bal zonder na te denken. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev passt de bal met de wreef. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lisichkov draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Papazov trapt de bal weg van het doel. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Papazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Mirchev met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nedkov rent richting de bal. Rusev speelt de bal door. Lisichkov is nu in balbezit. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Papazov bokst de bal weg.

38e minuut.
Zhivkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov rent richting de bal. Zhivkov begaat een overtreding. Zhivkov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov passt de bal met de wreef. Rusev rent richting de bal. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Papazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 34%, 4aia 11 66%.
New Shumen City - 4aia 11 1:0

52e minuut.
Nedkov speelt de bal door. Mirchev heeft problemen om de bal te vangen. Pencov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pencov krijgt een gele kaart. Mirchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirchev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cvetankov de bal. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Obreshkov passt de bal met de wreef. Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Papazov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mirchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Papazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Shumen City - 4aia 11 2:0

57e minuut.
Stanislavov heeft problemen om de bal te vangen. Stanislavov passt de bal zonder na te denken. Lisichkov is nu in balbezit. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papazov trapt de bal weg van het doel. Rusev kopt de bal weg. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Karakushev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karakushev krijgt een gele kaart. Lisichkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Obreshkov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Rashkov onderschept slim de pass. Rashkov speelt de bal door. Pencov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Shumen City 19%, 4aia 11 81%.
New Shumen City - 4aia 11 2:0