Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4aia 11 New Shumen City
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Rusev rent richting de bal. Rusev passt de bal zonder na te denken. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nedkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zheinov geeft de bal voor. Inworp. Mirchev met een snelle inworp. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - New Shumen City 0:1

23e minuut.
Cvetankov is nu in balbezit. Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov onderschept slim de pass. Cvetankov geeft een lange en hoge pass. Lisichkov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zheinov met een harde bal richting middenveld. Obreshkov kopt de bal weg. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - New Shumen City 0:2

29e minuut.
Deyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyanov geeft een lange en hoge pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 69%, New Shumen City 31%.
4aia 11 - New Shumen City 0:2

74e minuut.
Daar is Gavrailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - New Shumen City 0:3

84e minuut.
Gavrailov onderschept slim de pass. Gavrailov met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Papazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4aia 11 - New Shumen City 0:4

87e minuut.
Gavrailov rent richting de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov passt de bal zonder na te denken. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Mirchev met de inworp. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4aia 11 65%, New Shumen City 35%.
4aia 11 - New Shumen City 0:4