Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Д у н а в Атлетик Монтана
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov geeft de bal voor. Angelov is nu in balbezit. Gochev onderschept slim de pass. Gochev schiet op doel. Radoslavov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ilchev met de inworp. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal met de wreef. Daar is Pashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski probeert naar een medespeler te passen. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerchanov rent richting de bal. Gerchanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gochev passt de bal in één keer door. Mitrikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev verovert de bal door een tackle van achteren. Gerchanov is nu in balbezit. Gerchanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilchev speelt de bal door. Gerchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rakarov met een sublieme pass. Ilchev rent richting de bal. Ilchev met een sublieme pass. Gerchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerchanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Pashanov geeft een lange en hoge pass. Grigorov kopt de bal weg. Rakarov probeert naar een medespeler te passen. Pashev is nu in balbezit. Pashev schiet op doel. Radoslavov bokst de bal weg. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev schiet op doel. Pashanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Д у н а в - Атлетик Монтана 0:1

37e minuut.
Avramov onderschept slim de pass. Mitrikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milanov. Milanov krijgt een gele kaart. Mitrikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitrikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ilchev geeft een hoge lob. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malshev onderschept slim de pass. Malshev schiet op doel. Dzhambazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Д у н а в - Атлетик Монтана 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Д у н а в 70%, Атлетик Монтана 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Д у н а в - Атлетик Монтана 1:1

47e minuut.
Timev geeft een hoge lob. Mitrikov probeert de bal aan de voet te houden. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Pashanov rent richting de bal. Pashev onderschept slim de pass. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pashev is nu in balbezit. Pashev schiet op doel. Radoslavov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gerchanov heeft problemen om de bal te vangen. Cherganski kopt de bal weg. Pashev is nu in balbezit. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. Radoslavov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Danchev rent richting de bal. Danchev geeft een hoge lob. Milanov speelt de bal door. Gerchanov is nu in balbezit. Gerchanov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Д у н а в 64%, Атлетик Монтана 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Д у н а в - Атлетик Монтана 1:1