Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino Samolet Sarafovo FC
N1 Tactiek kongdonk
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Zapryanov passt de bal met de wreef. Kabulov rent richting de bal. Kabulov geeft de bal voor. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kirilov probeert de bal aan de voet te houden. Flores is nu in balbezit. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Chintov de bal. Shipkov onderschept slim de pass. Shipkov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Kabulov de bal. Kabulov passt de bal in één keer door. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Chintov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusinov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shipkov kopt de bal weg. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mateev probeert naar een medespeler te passen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. Suwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Doukakis is nu in balbezit. Doukakis geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán springt en kopt de bal. Skrzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kabulov passt de bal zonder na te denken. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... Skrzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 2:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Ignjatijević de bal onder controle te krijgen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov passt de bal met de wreef. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 2:1

19e minuut.
Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov geeft een hoge lob. Ignjatijević met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Zaicev rent richting de bal. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev passt de bal zonder na te denken. Doukakis heeft problemen om de bal te vangen. Doukakis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Stalev rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 3:1

38e minuut.
Flores is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirilov. Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Doukakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 52%, Samolet Sarafovo FC 48%.
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 3:1

48e minuut.
Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatijević speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kabulov geeft een hoge lob. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Panov rent richting de bal. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Suwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

53e minuut.
Zapryanov passt de bal zonder na te denken. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft de bal voor. Bilchev kan de bal niet met de borst controleren. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 3:2

57e minuut.
Mateev speelt de bal door. Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapryanov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Doukakis met een sublieme pass. Pérez Roldán rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dobromirov geeft de bal voor. Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Agüero de bal. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een hoge lob. Shipkov kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bilchev controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 3:3

76e minuut.
Doukakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Rakarov de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Skrzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 4:3

85e minuut.
Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov geeft de bal voor. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Skrzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iovchev zal de hoekschop nemen. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Shipkov met een sublieme pass. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov passt de bal in één keer door. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 37%, Samolet Sarafovo FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Voivodino - Samolet Sarafovo FC 4:4