Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4ak noris SkySys
v100 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten zeer goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Ostocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov passt de bal met de wreef. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ostocki heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Kotkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iskrenov geeft een lange en hoge pass. Paganel springt en kopt de bal. Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dentinho passt de bal zonder na te denken. Paltarackas rent richting de bal. Chenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Chenkov draait met de bal, schiet en ... Palmero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - SkySys 1:0

41e minuut.
Nanchev geeft de bal voor. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Paltarackas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Micov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel probeert naar een medespeler te passen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel. Palmero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - SkySys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 53%, SkySys 47%.
4ak noris - SkySys 2:0

53e minuut.
Stanislavov kopt de bal weg. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Labbé de bal. Labbé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - SkySys 2:1

54e minuut.
Iskrenov rent richting de bal. Iskrenov passt de bal zonder na te denken. Nanchev met een sublieme pass. Paganel rent richting de bal. Paganel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Micov geeft een hoge lob. Ostocki kopt de bal weg. Nanchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bielski is nu in balbezit. Bielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4ak noris - SkySys 2:2

88e minuut.
Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Bielski kopt de bal weg. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bielski geeft de bal voor. Klungelig pakt Damas de bal. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - SkySys 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 62%, SkySys 38%.
4ak noris - SkySys 2:3