Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4ak noris FC Voivodino
v100 Tactiek N1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca geeft een hoge lob. Ignjatijević kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ninov rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ignjatijević zal de hoekschop nemen. Flores springt en kopt de bal. Gospodinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Ninov met de inworp. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:1

19e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. Gospodinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:2

23e minuut.
Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević passt de bal in één keer door. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:3

27e minuut.
Doukakis speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Micov kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero passt de bal in één keer door. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Gospodinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Gospodinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 84%, FC Voivodino 16%.
4ak noris - FC Voivodino 0:3

46e minuut.
Flores speelt de bal door. Pérez Roldán rent richting de bal. Dentinho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Roldán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Nanchev is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal in één keer door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:4

63e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Pérez Roldán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paganel. Paganel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Markov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dentinho. Dentinho krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Flores is nu in balbezit. Nanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores draait met de bal, schiet en ... Gospodinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mateev geeft een lange en hoge pass. Agüero kopt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Gospodinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:5

81e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Gospodinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:6

83e minuut.
Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatijević geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Gospodinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - FC Voivodino 0:7

84e minuut.
Tomov passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Gospodinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 75%, FC Voivodino 25%.
4ak noris - FC Voivodino 0:7