Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino 4ak noris
N1 Tactiek v100
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 41.6
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nanchev rent richting de bal. Nanchev geeft de bal voor. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - 4ak noris 1:0

6e minuut.
Montes de Oca passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal zonder na te denken. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Iskrenov met een sublieme pass. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov passt de bal in één keer door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev geeft een hoge lob. Santi probeert de bal met de borst te controleren. Vutev rent richting de bal. Vutev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dobromirov passt de bal in één keer door. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. Gospodinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - 4ak noris 2:0

44e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Gospodinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - 4ak noris 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 36%, 4ak noris 64%.
FC Voivodino - 4ak noris 3:0

73e minuut.
Pérez Roldán kopt de bal weg. Klungelig pakt Gandía de bal. Agüero speelt de bal door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - 4ak noris 4:0

84e minuut.
Dobromirov passt de bal in één keer door. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nanchev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 41%, 4ak noris 59%.
FC Voivodino - 4ak noris 4:0