Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emovaskovladi 13 Юли
Normal Tactiek my taktik
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov verovert de bal door een tackle van achteren. Iordanov geeft de bal voor. Banov rent richting de bal. Banov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Denev probeert naar een medespeler te passen. Rozanov is nu in balbezit. Radoslavov onderschept slim de pass. Radoslavov haalt uit met een fantastische trap. Argirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 13 Юли 1:0

39e minuut.
Radoslavov probeert naar een medespeler te passen. Kisiov rent richting de bal. Tocev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tocev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 68%, 13 Юли 32%.
emovaskovladi - 13 Юли 1:0

46e minuut.
Rozanov geeft de bal voor. Inworp. Pachev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venkov kan de bal niet met de borst controleren. Venkov draait met de bal, schiet en ... Argirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radoslavov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 13 Юли 2:0

52e minuut.
Bojinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev begaat een overtreding. Tocev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Iordanov met een sublieme pass. Lesikov is nu in balbezit. Belnikolovski onderschept slim de pass. Belnikolovski haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 13 Юли 2:1

86e minuut.
Banov rent richting de bal. Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov onderschept slim de pass. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 53%, 13 Юли 47%.
emovaskovladi - 13 Юли 2:1