Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino SkySys
N1 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Labbé rent richting de bal. Santi verovert de bal door een tackle van achteren. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - SkySys 0:1

3e minuut.
Labbé probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov passt de bal in één keer door. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - SkySys 0:2

9e minuut.
Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Borbokis kopt de bal weg. Daar is Ignjatijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjatijević passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bielski geeft een lange en hoge pass. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ignjatijević met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iovchev rent richting de bal. Doukakis met een sublieme pass. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Plecety passt de bal met de wreef. Ignjatijević geeft de bal voor. Borbokis kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ignjatijević is nu in balbezit. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Palmero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Labbé de bal onder controle te krijgen. Iovchev rent richting de bal. Iovchev speelt de bal door. Klungelig pakt Flores de bal. Agüero met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov onderschept slim de pass. Bielski rent richting de bal. Bielski geeft de bal voor. Labbé springt en kopt de bal. Azara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 38%, SkySys 62%.
FC Voivodino - SkySys 0:2

47e minuut.
Bielski passt de bal zonder na te denken. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Labbé rent richting de bal. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - SkySys 0:3

48e minuut.
Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano onderschept slim de pass. Cano met een sublieme pass. Bielski rent richting de bal. Bielski geeft de bal voor. Azara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Stanislavov met een sublieme pass. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety passt de bal met de wreef. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - SkySys 1:3

61e minuut.
Miśkowiec geeft een hoge lob. Stanislavov heeft problemen om de bal te vangen. Doukakis geeft een lange en hoge pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ignjatijević kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ignjatijević passt de bal met de wreef. Paltarackas met een sublieme pass. Borbokis heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Plecety rent richting de bal. Ignjatijević verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Borbokis trapt de bal weg. Doukakis kopt de bal weg. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - SkySys 2:3

86e minuut.
Bielski heeft problemen om de bal te vangen. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Miśkowiec geeft een lange en hoge pass. Labbé is nu in balbezit. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ostocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ostocki geeft een lange en hoge pass. Santi geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voivodino - SkySys 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 39%, SkySys 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Voivodino - SkySys 3:3