Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys FC Voivodino
442 Tactiek N1
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Daar is Zahariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Paltarackas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmero bokst de bal weg.

9e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Daar is Borbokis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. Palmero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - FC Voivodino 0:1

11e minuut.
Anioł probeert de bal aan de voet te houden. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dobromirov kopt de bal weg. Iovchev rent richting de bal. Iovchev passt de bal met de wreef. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. Palmero bokst de bal weg.

13e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltarackas onderschept slim de pass. Zahariev onderschept slim de pass. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Miśkowiec passt de bal in één keer door. Iovchev rent richting de bal. Iovchev passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dobromirov kopt de bal weg. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán passt de bal zonder na te denken. Daar is Zahariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev schiet op doel. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Muglov heeft problemen om de bal te vangen. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zahariev verovert de bal door een tackle van achteren. Zahariev passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Labbé speelt de bal door. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal met de wreef. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap. Azara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pérez Roldán rent richting de bal. Anioł speelt de bal door. Stanislavov speelt de bal door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Anioł passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobromirov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zahariev is nu in balbezit. Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Borbokis is nu in balbezit. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Muglov heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Palmero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Paltarackas geeft een hoge lob. Dobromirov kopt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - FC Voivodino 0:2

34e minuut.
Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Roldán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - FC Voivodino 0:3

36e minuut.
Santi geeft een lange en hoge pass. Iovchev kopt de bal weg. Agüero speelt de bal door. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov speelt de bal door. Dobromirov geeft een hoge lob. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Iovchev rent richting de bal. Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Flores speelt de bal door. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 75%, FC Voivodino 25%.
SkySys - FC Voivodino 0:3

54e minuut.
Azara speelt de bal door. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Panov geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Iovchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Palmero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Iovchev is nu in balbezit. Iovchev passt de bal in één keer door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. Palmero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - FC Voivodino 0:4

78e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov probeert naar een medespeler te passen. Labbé rent richting de bal. Labbé haalt uit met een fantastische trap. Azara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Iovchev onderschept slim de pass. Paltarackas met een sublieme pass. Pérez Roldán speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - FC Voivodino 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 66%, FC Voivodino 34%.
SkySys - FC Voivodino 0:5