Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolet Sarafovo FC 4ak noris
kongdonk Tactiek v100
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen good


17e minuut.
Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov passt de bal met de wreef. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft de bal voor. Bilchev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zaicev met een sublieme pass. Kabulov speelt de bal door. Shipkov rent richting de bal. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 1:0

22e minuut.
Nanchev met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev passt de bal met de wreef. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nanchev is nu in balbezit. Nanchev geeft een hoge lob. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kirilov is nu in balbezit. Kirilov geeft een hoge lob. Kabulov kopt de bal weg. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tomov rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin met een sublieme pass. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ovcharov met een sublieme pass. Kabulov rent richting de bal. Kabulov passt de bal in één keer door. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marin speelt de bal door. Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca geeft de bal voor. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Skrzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Nanchev geeft een hoge lob. Paganel kopt de bal weg. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Skrzek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 38%, 4ak noris 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 1:1

48e minuut.
Micov geeft een lange en hoge pass. Ovcharov is nu in balbezit. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Bilchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zapryanov passt de bal in één keer door. Kabulov probeert de bal aan de voet te houden. Kabulov geeft de bal voor. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Kirilov probeert naar een medespeler te passen. Zapryanov met een sublieme pass. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Shipkov rent richting de bal. Shipkov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 2:1

63e minuut.
Bilchev kopt de bal weg. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Ovcharov geeft een lange en hoge pass. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin begaat een overtreding. Marin krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zapryanov speelt de bal door. Klungelig pakt Bilchev de bal. Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov speelt de bal door. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 3:1

85e minuut.
Zapryanov passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal met de wreef. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Shipkov rent richting de bal. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 21%, 4ak noris 79%.
Samolet Sarafovo FC - 4ak noris 3:1