Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Planina 13 Юли
Normal Tactiek my taktik
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Baichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baichev passt de bal zonder na te denken. Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Filipov is nu in balbezit. Iordanov onderschept slim de pass. Iordanov passt de bal met de wreef. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Planina 44%, 13 Юли 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stara Planina - 13 Юли 0:0

60e minuut.
Lechkov rent richting de bal. Lechkov geeft een hoge lob. Baichev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roev rent richting de bal. Roev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stoychev is nu in balbezit. Stoychev passt de bal met de wreef. Lechkov probeert naar een medespeler te passen. Damyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damyanov schiet op doel. Argirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lakov rent richting de bal. Baltanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damyanov rent richting de bal. Damyanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Belnikolovski met een sublieme pass. Nakov is nu in balbezit. Tocev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tocev krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Nakov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tocev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Planina 43%, 13 Юли 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stara Planina - 13 Юли 0:0