Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
igra4i fc FC Voivodino
Normal Tactiek N1
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Ignjatijević met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević speelt de bal door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:1

5e minuut.
Daar is Bunchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Geranski bokst de bal weg.

7e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:2

14e minuut.
Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán passt de bal zonder na te denken. Zahariev rent richting de bal. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kosovski heeft problemen om de bal te vangen. Chenkov rent richting de bal. Zahariev onderschept slim de pass. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:3

24e minuut.
Zahariev is nu in balbezit. Pérez Roldán is nu in balbezit. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ignjatijević kopt de bal weg. Karakirov rent richting de bal. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Karakirov geeft een lange en hoge pass. Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev rent richting de bal. Zahariev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:4

31e minuut.
Prahov geeft een lange en hoge pass. Karakirov kopt de bal weg. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Doukakis speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:5

32e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Karakirov passt de bal met de wreef. Zahariev met een sublieme pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Geranski bokst de bal weg. Cenkov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:6

39e minuut.
Geranski trapt de bal weg van het doel. Agüero kopt de bal weg. Zahariev rent richting de bal. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ignjatijević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iovchev de bal. Iovchev met een sublieme pass. Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doukakis met een snelle inworp. Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Cenkov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:7

43e minuut.
Cenkov probeert de bal aan de voet te houden. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev passt de bal met de wreef. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geranski trapt de bal weg van het doel. Agüero kopt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 83%, FC Voivodino 17%.
igra4i fc - FC Voivodino 0:8

50e minuut.
Zahariev passt de bal zonder na te denken. Daar is Ignjatijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjatijević passt de bal met de wreef. Zahariev rent richting de bal. Zahariev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pérez Roldán geeft een lange en hoge pass. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:9

59e minuut.
Ignjatijević geeft de bal voor. Klungelig pakt Zahariev de bal. Zahariev passt de bal in één keer door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cenkov de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - FC Voivodino 0:10

64e minuut.
Cenkov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iovchev met een snelle inworp. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Geranski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doukakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zahariev de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ignjatijević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prahov de bal. Iovchev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zahariev is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Prahov kopt de bal weg. Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Kosovski de bal. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Zahariev rent richting de bal. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pérez Roldán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trifonov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević speelt de bal door. Daar is Trifonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geranski met een harde bal richting middenveld. Ignjatijević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trifonov de bal onder controle te krijgen. Trifonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 92%, FC Voivodino 8%.
igra4i fc - FC Voivodino 0:10