Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino igra4i fc
N1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Santi geeft de bal voor. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 1:0

4e minuut.
Ignjatijević geeft de bal voor. Geranski met een sublieme pass. Karakirov kopt de bal weg. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pérez Roldán is nu in balbezit. Kosovski rent richting de bal. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 2:0

10e minuut.
Iovchev geeft een hoge lob. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

11e minuut.
Cenkov geeft een hoge lob. Velinov rent richting de bal. Velinov passt de bal met de wreef. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ignjatijević met de inworp. Zehtinski is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Pérez Roldán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 3:0

18e minuut.
Ignjatijević geeft de bal voor. Chenkov kopt de bal weg. Karakirov heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 4:0

19e minuut.
Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Suwara speelt de bal door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Velinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robev komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev geeft de bal voor. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Iovchev geeft een lange en hoge pass. Ignjatijević probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zehtinski. Ignjatijević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ignjatijević kan niet meer verder spelen. Trifonov komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Trifonov passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 5:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Cenkov de bal onder controle te krijgen. Prahov rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cenkov trapt de bal weg. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov speelt de bal door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trifonov passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 22%, igra4i fc 78%.
FC Voivodino - igra4i fc 5:0

46e minuut.
Zehtinski geeft de bal voor. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 6:0

48e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cenkov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Daar is Cenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosovski is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel. Geranski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 7:0

59e minuut.
Robev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chenkov rent richting de bal. Chenkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trifonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 8:0

66e minuut.
Iovchev speelt de bal door. Trifonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifonov passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 9:0

69e minuut.
Agüero kopt de bal weg. Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 10:0

72e minuut.
Kosovski is nu in balbezit. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 11:0

85e minuut.
Iovchev onderschept slim de pass. Iovchev speelt de bal door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - igra4i fc 12:0

86e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal in één keer door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 18%, igra4i fc 82%.
FC Voivodino - igra4i fc 12:0