Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emovaskovladi SkySys
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal met de wreef. Stanislavov speelt de bal door. Labbé rent richting de bal. Labbé haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev bokst de bal weg. Labbé is nu in balbezit. Labbé haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stalev rent richting de bal. Stalev geeft een hoge lob. Radoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslavov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:0

9e minuut.
Stanislavov speelt de bal door. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Naydenov is nu in balbezit. Labbé onderschept slim de pass. Labbé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel. Zvezdev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emovaskovladi - SkySys 1:1

17e minuut.
Radulov probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Bielski rent richting de bal. Bielski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Labbé rent richting de bal. Radulov is nu in balbezit. Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:2

21e minuut.
Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:3

23e minuut.
Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:4

26e minuut.
Obreshkov speelt de bal door. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov rent richting de bal. Venkov verovert de bal door een tackle van achteren. Venkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Plecety passt de bal in één keer door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé is nu in balbezit. Labbé schiet op doel. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:5

35e minuut.
Zvezdev trapt de bal weg van het doel. Cano kopt de bal weg. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labbé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bojinov probeert naar een medespeler te passen. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Naydenov rent richting de bal. Labbé onderschept slim de pass. Labbé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Lesikov probeert de bal aan de voet te houden. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 75%, SkySys 25%.
emovaskovladi - SkySys 1:5

47e minuut.
Bielski geeft een hoge lob. Daar is Naydenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé draait met de bal, schiet en ... Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Paltarackas geeft de bal voor. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov speelt de bal door. Paltarackas rent richting de bal. Paltarackas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Labbé met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal zonder na te denken. Labbé rent richting de bal. Labbé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:6

55e minuut.
Muglov kopt de bal weg. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov passt de bal zonder na te denken. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:7

57e minuut.
Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Naydenov rent richting de bal. Labbé onderschept slim de pass. Labbé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:8

62e minuut.
Bielski passt de bal zonder na te denken. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov passt de bal met de wreef. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Labbé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zahariev komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stanislavov onderschept slim de pass. Stanislavov passt de bal in één keer door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev schiet op doel. Naydenov probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:9

69e minuut.
Vutev met een snelle inworp. Radulov geeft de bal voor. Bielski kopt de bal weg. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cano speelt de bal door. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stalev krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vutev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostocki rent richting de bal. Stalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ostocki met een snel genomen vrije trap. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:10

78e minuut.
Lesikov geeft de bal voor. Stanislavov rent richting de bal. Stanislavov passt de bal zonder na te denken. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - SkySys 1:11

86e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev onderschept slim de pass. Zahariev passt de bal zonder na te denken. Stanislavov is nu in balbezit. Stanislavov passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zvezdev met een harde bal richting middenveld. Bielski probeert de bal met de borst te controleren. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 75%, SkySys 25%.
emovaskovladi - SkySys 1:11