Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys emovaskovladi
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ostocki onderschept slim de pass. Plecety rent richting de bal. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano geeft de bal voor. Labbé is nu in balbezit. Labbé draait met de bal, schiet en ... Naydenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 1:0

8e minuut.
Anioł met een sublieme pass. Stanislavov probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap. Lesikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plecety passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muglov de bal. Muglov geeft een hoge lob. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 2:0

15e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano met een sublieme pass. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé onderschept slim de pass. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 3:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanislavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 4:0

18e minuut.
Ostocki passt de bal met de wreef. Muglov rent richting de bal. Muglov probeert naar een medespeler te passen. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano passt de bal zonder na te denken. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 5:0

21e minuut.
Lesikov geeft de bal voor. Inworp. Stanislavov met de inworp. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 6:0

23e minuut.
Labbé passt de bal in één keer door. Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lesikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanislavov met een snelle inworp. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft de bal voor. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Labbé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 7:0

28e minuut.
Anioł geeft een lange en hoge pass. Plecety geeft de bal voor. Klungelig pakt Muglov de bal. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 8:0

38e minuut.
Stanislavov geeft de bal voor. Labbé rent richting de bal. Labbé speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 30%, emovaskovladi 70%.
SkySys - emovaskovladi 8:0

48e minuut.
Inworp. Miśkowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obreshkov is nu in balbezit. Stanislavov verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislavov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cano geeft de bal voor. Plecety rent richting de bal. Vutev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vutev krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Muglov rent richting de bal. Muglov passt de bal met de wreef. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - emovaskovladi 9:0

71e minuut.
Labbé passt de bal zonder na te denken. Plecety is nu in balbezit. Plecety geeft de bal voor. Klungelig pakt Cano de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zvezdev trapt de bal weg van het doel. Stanislavov kopt de bal weg. Radulov met een sublieme pass. Labbé is nu in balbezit. Labbé schiet op doel. Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Radulov rent richting de bal. Muglov onderschept slim de pass. Muglov geeft een lange en hoge pass. Labbé rent richting de bal. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Naydenov kopt de bal weg. Anioł rent richting de bal. Anioł geeft de bal voor. Klungelig pakt Labbé de bal. Labbé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Naydenov de bal. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 22%, emovaskovladi 78%.
SkySys - emovaskovladi 9:0