Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4ak noris Stara Planina
v100 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gandía onderschept slim de pass. Gandía geeft de bal voor. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 1:0

7e minuut.
Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. Chenkov rent richting de bal. Chenkov speelt de bal door. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 2:0

14e minuut.
Chenkov onderschept slim de pass. Chenkov speelt de bal door. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ... Vidanov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 3:0

19e minuut.
Filipov is nu in balbezit. Iskrenov onderschept slim de pass. Iskrenov passt de bal in één keer door. Chenkov rent richting de bal. Chenkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 4:0

26e minuut.
Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel rent richting de bal. Paganel passt de bal in één keer door. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 5:0

37e minuut.
Iskrenov probeert naar een medespeler te passen. Nakov rent richting de bal. Nakov geeft een hoge lob. Gandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandía geeft de bal voor. Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Filipov controleert de bal met de borst. Paganel rent richting de bal. Paganel passt de bal in één keer door. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Iskrenov de bal. Nanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanchev geeft een hoge lob. Dentinho probeert de bal met de borst te controleren. Dentinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 27%, Stara Planina 73%.
4ak noris - Stara Planina 5:0

50e minuut.
Filipov rent richting de bal. Nanchev onderschept slim de pass. Iskrenov met een sublieme pass. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Paganel kopt de bal weg. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev met een sublieme pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dentinho rent richting de bal. Dentinho passt de bal met de wreef. Vidanov rent richting de bal. Chenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Chenkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gandía met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel probeert naar een medespeler te passen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 6:0

80e minuut.
Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chenkov is nu in balbezit. Dentinho is nu in balbezit. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vutev onderschept slim de pass. Vutev passt de bal in één keer door. Chenkov is nu in balbezit. Chenkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 7:0

89e minuut.
Nanchev kopt de bal weg. Nakov met een sublieme pass. Gandía speelt de bal door. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - Stara Planina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 23%, Stara Planina 77%.
4ak noris - Stara Planina 8:0