Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolet Sarafovo FC igra4i fc
kongdonk Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
11% Spel op eigen helft 89%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


7e minuut.
Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Bilchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 1:0

9e minuut.
Kirilov is nu in balbezit. Kirilov geeft een lange en hoge pass. Shipkov rent richting de bal. Shipkov draait met de bal, schiet en ... Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bilchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 2:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geranski met een harde bal richting middenveld. Zapryanov kopt de bal weg. Daar is Shipkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 3:0

22e minuut.
Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov passt de bal met de wreef. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov geeft een hoge lob. Shipkov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chenkov is nu in balbezit. Chenkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabulov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shipkov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Zapryanov passt de bal zonder na te denken. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Prahov is nu in balbezit. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bilchev passt de bal met de wreef. Zaicev rent richting de bal. Zapryanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Shipkov de bal. Shipkov haalt uit met een fantastische trap. Geranski bokst de bal weg.

28e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 4:0

31e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Zaicev rent richting de bal. Zaicev speelt de bal door. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Geranski met een harde bal richting middenveld. Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Karakirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabulov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 18%, igra4i fc 82%.
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 4:0

46e minuut.
Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov passt de bal met de wreef. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 5:0

50e minuut.
Daar is Kosovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaicev is nu in balbezit. Zaicev passt de bal met de wreef. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Marin geeft een hoge lob. Shipkov heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov passt de bal zonder na te denken. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusinov neemt de hoekschop. Shipkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Radomirov de bal. Shipkov onderschept slim de pass. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov geeft de bal voor. Bilchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bunchev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabulov met de inworp. Daar is Shipkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zapryanov passt de bal in één keer door. Marin probeert naar een medespeler te passen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 7:0

58e minuut.
Chenkov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabulov met de inworp. Shipkov rent richting de bal. Shipkov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Shipkov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov begaat een overtreding. Cenkov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov passt de bal zonder na te denken. Shipkov met een sublieme pass. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zaicev is nu in balbezit. Zaicev geeft een hoge lob. Rusinov kopt de bal weg. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Zapryanov kopt de bal weg. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Karakirov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 8:0

75e minuut.
Shipkov geeft een lange en hoge pass. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 9:0

80e minuut.
Cenkov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev geeft de bal voor. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 10:0

88e minuut.
Zaicev rent richting de bal. Zaicev met een sublieme pass. Zapryanov met een sublieme pass. Kabulov heeft problemen om de bal te vangen. Kabulov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bilchev is nu in balbezit. Bilchev geeft de bal voor. Cenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaicev is nu in balbezit. Zaicev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 5%, igra4i fc 95%.
Samolet Sarafovo FC - igra4i fc 10:0