Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
igra4i fc Samolet Sarafovo FC
Normal Tactiek kongdonk
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen goed


9e minuut.
Donev passt de bal zonder na te denken. Zaicev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaicev passt de bal in één keer door. Shipkov rent richting de bal. Shipkov draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Shipkov is nu in balbezit. Shipkov passt de bal in één keer door. Chenkov rent richting de bal. Stalev verovert de bal door een tackle van achteren. Stalev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shipkov passt de bal met de wreef. Cenkov controleert de bal met de borst. Stalev is nu in balbezit. Stalev draait met de bal, schiet en ... Cenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:1

21e minuut.
Stalev is nu in balbezit. Stalev passt de bal met de wreef. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft de bal voor. Shipkov kopt de bal weg. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev geeft de bal voor. Chenkov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov met een sublieme pass. Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev verovert de bal door een tackle van achteren. Stalev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zehtinski geeft een lange en hoge pass. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov geeft een hoge lob. Rusinov probeert de bal met de borst te controleren. Rusinov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rusinov geeft een hoge lob. Chenkov is nu in balbezit. Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:2

44e minuut.
Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donev de bal. Kosovski rent richting de bal. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Donev onderschept slim de pass. Donev met een sublieme pass. Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Stalev rent richting de bal. Stalev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 83%, Samolet Sarafovo FC 17%.
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakirov met de inworp. Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev verovert de bal door een tackle van achteren. Stalev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Chenkov is nu in balbezit. Shipkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin passt de bal in één keer door. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:3

58e minuut.
Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov geeft de bal voor. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Marin kopt de bal weg. Stalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalev schiet op doel. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Chenkov geeft een lange en hoge pass. Shipkov speelt de bal door. Stalev is nu in balbezit. Stalev schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shipkov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Radomirov kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit. Marin geeft een lange en hoge pass. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal in één keer door. Daar is Cenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalev onderschept slim de pass. Stalev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kosovski is nu in balbezit. Zaicev onderschept slim de pass. Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov haalt uit met een fantastische trap. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Kosovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusinov zal de hoekschop nemen. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:4

89e minuut.
Rusinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakarov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 86%, Samolet Sarafovo FC 14%.
igra4i fc - Samolet Sarafovo FC 0:4