Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emovaskovladi 4ak noris
Normal Tactiek v100
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Radulov is nu in balbezit. Chenkov onderschept slim de pass. Chenkov met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Zvezdev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Vutev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dentinho rent richting de bal. Obreshkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dentinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iskrenov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Stalev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca passt de bal in één keer door. Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gandía speelt de bal door. Chenkov is nu in balbezit. Paganel rent richting de bal. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chenkov is nu in balbezit. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radulov. Radulov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 72%, 4ak noris 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emovaskovladi - 4ak noris 0:0

48e minuut.
Venkov is nu in balbezit. Stono onderschept slim de pass. Stono geeft een hoge lob. Dentinho rent richting de bal. Dentinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 4ak noris 0:1

50e minuut.
Vutev rent richting de bal. Dentinho is nu in balbezit. Chenkov is nu in balbezit. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 4ak noris 0:2

52e minuut.
Chenkov is nu in balbezit. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel passt de bal zonder na te denken. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Iskrenov is nu in balbezit. Iskrenov passt de bal zonder na te denken. Venkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nanchev geeft de bal voor. Dentinho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenkov met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zvezdev met een harde bal richting middenveld. Gandía kopt de bal weg. Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho rent richting de bal. Dentinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 4ak noris 0:3

69e minuut.
Vutev met een sublieme pass. Chenkov rent richting de bal. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Naydenov de bal onder controle te krijgen. Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chenkov rent richting de bal. Chenkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 4ak noris 0:4

79e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenkov rent richting de bal. Vutev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chenkov de bal. Chenkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zvezdev met een harde bal richting middenveld. Gandía kopt de bal weg. Daar is Lesikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vutev passt de bal zonder na te denken. Chenkov rent richting de bal. Chenkov passt de bal in één keer door. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - 4ak noris 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 76%, 4ak noris 24%.
emovaskovladi - 4ak noris 0:5